You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Πρακτική Άσκηση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Πρακτική Άσκηση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Πέμπτη, 04 Μάιος 2017 15:21
(1 vote)

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσφέρει έναν περιορισμένο αριθμό θέσεων για πρακτική άσκηση (internship) σε κατάλληλους υποψήφιους που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις δράσεις κοινωφελών ιδρυμάτων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Το πρόγραμμα παρέχει στους εκπαιδευόμενους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις καθημερινές λειτουργίες ενός κοινωφελούς ιδρύματος και να αποκτήσουν βαθύτερη κατανόηση της φιλοσοφίας και του έργου διαφόρων δωρεοδόχων, και μη, οργανισμών, οι οποίοι προσφέρουν ποικίλες υπηρεσίες και προγράμματα στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της κοινωνικής πρόνοιας, της παιδείας, της υγείας και του αθλητισμού.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για την Επανεκκίνηση και Ενίσχυση των Νέων, το ΙΣΝ υποστηρίζει με αποκλειστική δωρεά το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με στόχο τη δημιουργία ευκαιριών για τη νέα γενιά στην Ελλάδα, η οποία έχει πληγεί έντονα από το ανησυχητικό ποσοστό ανεργίας στη χώρα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις διαδικασίες και προθεσμίες στην ιστοσελίδα: http://www.snf.org/el/epikoinonia/programma-praktikis-askisis/

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην ανακοίνωση.

Last modified on Πέμπτη, 04 Μάιος 2017 15:24

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.