You are here: Νέα the_project ΠΑ Καλοκαίρι 2017: Σεμινάρια προετοιμασίας

ΠΑ Καλοκαίρι 2017: Σεμινάρια προετοιμασίας

Παρασκευή, 09 Ιούνιος 2017 11:28

Τα σεμινάρια προετοιμασίας των φοιτητών, που θα πραγματοποιήσουν Πρακτική Άσκηση κατά το Καλοκαίρι 2017 θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

• Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, ώρα 12:00
  • Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, ώρα 10:30
  • Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, ώρα 12:00

Οι φοιτητές καλούνται να παρακολουθήσουν ένα από τα παραπάνω σεμινάρια. Η παρουσία τους σε αυτό είναι απαραίτητη για την καλύτερη δυνατή προετοιμασίας τους. Στα σεμινάρια θα δοθούν σημαντικές οδηγίες, συμβουλές και πληροφορίες.

Last modified on Παρασκευή, 09 Ιούνιος 2017 11:30

Τηλ.: 26510 0 7478, 7479 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.