• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων ReGeneration: Πρόγραμμα 6μηνης αμειβόμενης απασχόλησης

ReGeneration: Πρόγραμμα 6μηνης αμειβόμενης απασχόλησης

Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 08:00
Rate this item
(0 votes)

ReGeneration: Η ευκαιρία σου να ξεχωρίσεις στην εργασία!

Υποβολή αιτήσεων για το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης από 15 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2017.

Το ReGeneration, το πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, ανοίγει ξανά τις «πόρτες» του και αγκαλιάζει ταλαντούχους πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα στην Ελλάδα.

Από την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και για τρεις εβδομάδες νέοι έως 29 ετών, απόφοιτοι ελληνικών και ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/κολέγιο), όλων των γνωστικών πεδίων, με ή χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο, με εργασιακή εμπειρία από 0 έως και 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης και με εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες, καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στον νέο κύκλο.

Το πρόγραμμα αποτελεί μια ενέργεια των GlobalShapersAthensHub (μια πρωτοβουλία του WorldEconomicForum) και επιδιώκει να καλύψει την ανάγκη των εταιρειών να εντοπίσουν ταλαντούχους, εν δυνάμει εργαζόμενους, να γεφυρώσει το «χάσμα» που υπάρχει ανάμεσα στις δεξιότητες που ζητούν οι επιχειρήσεις και εκείνες που διαθέτουν οι νέοι, αλλά και να αντιμετωπίσει το φαινόμενο της διαρροής ταλέντων (braindrain), δίνοντας μια ευκαιρία σε νέους που θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί, καθώς εντάσσονται στην αγορά εργασίας.

Το ReGeneration προσφέρει 6μηνη (κατ’ ελάχιστον) αμειβόμενη απασχόληση σε πολυεθνικές και μικρομεσαίες εταιρίες στην Ελλάδα, 56 ώρες εκπαίδευσης με έμφαση στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και 25 ώρες κοινωνικής προσφοράς σε επιλεγμένες ΜΚΟ.

Μέχρι σήμερα, μέσω του προγράμματος έχουν απασχοληθεί περισσότεροι από 320 πτυχιούχοι σε περισσότερες από 100 συμμετέχουσες εταιρείες, ενώ το ποσοστό των συνεργασιών που ανανεώνονται πέραν του 6μήνου ανέρχεται στο 82%.

Μπείτε στο http://regeneration.gr/ και κάνετε την αίτησή σας μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ομάδα του ReGeneration στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Last modified on Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 10:08

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.