ΠΑ Άνοιξη 2018: Ενημέρωση φοιτητών για τα αποτελέσματα

Παρασκευή, 22 Δεκέμβριος 2017 12:11
Rate this item
(0 votes)

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των φοιτητών όλων των Τμημάτων, που είχαν υποβάλει αιτήσεις για συμμετοχή στην πρακτική άσκηση της Άνοιξης 2018, για τα αποτελέσματα της επιλογής, όπως αυτά ανακοινώθηκαν στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (ΓΠΑ) από τα Τμήματα (δεν έχουν παραληφθεί ακόμα τα αποτελέσματα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών, που αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 3/1/2018 πλέον).

Σε όλους τους φοιτητές στάλθηκε προσωπικό email με το οποίο τους ανακοινώνεται αν εγκρίθηκε ή όχι η αίτησή τους (Στο μήνυμα που έλαβαν όσοι εγκρίθηκαν αναφέρεται να γράψουν τα στοιχεία τους στο myDasta με πεζά. Παρακαλούμε να αγνοηθεί αυτή η αναφορά!).

Oι επιλεγέντες φοιτητές θα λάβουν νέο μήνυμα μέσω email με το οποίο θα ενημερωθούν αναλυτικά για όλα όσα σχετίζονται με το πώς και πότε θα πρέπει να δηλώσουν τον φορέα υποδοχής, με τον οποίο θα συμφωνήσουν, στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, προκειμένου να εγκριθεί και από το Τμήμα τους.

Τέλος, παρακαλούμε όλους τους φοιτητές που επιλέχθηκαν να ελέγχουν καθημερινά τα email τους (και τη spam αλληλογραφία), να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης και για κάθε σχετική πληροφορία ή διευκρίνιση να μη διστάσουν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Last modified on Παρασκευή, 22 Δεκέμβριος 2017 12:34
back to top