ΠΑ Καλοκαίρι 2018: Δήλωση Φορέα Υποδοχής (Υπενθύμιση)

Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 09:49
Rate this item
(0 votes)

Υπενθυμίζουμε ότι οι φοιτητές που έχουν επιλεγεί για να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση κατά το Καλοκαίρι 2018 θα πρέπει να δηλώσουν στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης τον Φορέα Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης, στον οποίο επιθυμούν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση, μέχρι τη Κυριακή 13 Μαΐου 2018 (23:59), συμπληρώνοντας τη Φόρμα Δήλωσης Φορέα Υποδοχής, που βρίσκεται εδώ: https://goo.gl/forms/3QVlEO2LBfoc0dDD3

Όλοι οι φοιτητές (εκτός του ΦΠΨ για το οποίο εκκρεμούν τα οριστικά αποτελέσματα, όμως οι επιλεγέντες φοιτητές του πρέπει να δηλώσουν φορέα για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις) έχουν λάβει από το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. α) email έγκρισης της αίτησής τους και β) email για τη διαδικασία δήλωσης φορέα υποδοχής και τις προθεσμίες. Παρακαλούνται οι φοιτητές να ελέγχουν και τη spam αλληλογραφία (ειδικά όσοι έχουν gmail να ελέγχουν την αλληλογραφία τους στο "All mail" ("Όλη η αλληλογραφία") αν δεν εντοπίζουν τα μηνύματά μας στο Inbox) 

Παρακαλούμε τους φοιτητές να παρακολουθούν συχνά και συστηματικά τα email τους και τις ανακοινώσεις μας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασίας

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Last modified on Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 15:10
back to top