ΠΑ Καλοκαίρι 2018: ΠΑΡΑΤΑΣΗ στη Δήλωση Φορέα Υποδοχής

Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 14:15
Rate this item
(0 votes)

Ανακοινώνεται ότι παρατείνεται το διάστημα δήλωσης Φορέα Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης για τους φοιτητές που έχουν επιλεγεί για να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση κατά το Καλοκαίρι 2018.

Η νέα (ΤΕΛΙΚΗ) προθεσμία υποβολής είναι η Κυριακή 20 Μαΐου 2018 (23:59).

Η δήλωση γίνεται  συμπληρώνοντας τη Φόρμα Δήλωσης Φορέα Υποδοχής, που βρίσκεται εδώ: https://goo.gl/forms/3QVlEO2LBfoc0dDD3

Παρακαλούνται οι φοιτητές να δηλώνουν το Φορέα Υποδοχής αμέσως μόλις έχουν τα στοιχεία που χρειάζονται και να μη περιμένουν την τελευταία μέρα, για να μπορέσει το Γραφείο να ξεκινήσει τις επικοινωνίες με τους φορείς.

Όλοι οι φοιτητές έχουν λάβει από το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. α) email έγκρισης της αίτησής τους και β) email για τη διαδικασία δήλωσης φορέα υποδοχής και τις προθεσμίες. Παρακαλούνται οι φοιτητές να ελέγχουν και τη spam αλληλογραφία (ειδικά όσοι έχουν gmail να ελέγχουν την αλληλογραφία τους στο "All mail" ("Όλη η αλληλογραφία") αν δεν εντοπίζουν τα μηνύματά μας στο Inbox) 

Παρακαλούμε τους φοιτητές να παρακολουθούν συχνά και συστηματικά τα email τους και τις ανακοινώσεις μας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασίας

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Last modified on Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 14:26