Ανακοίνωση ΒΕΤ σχετικά με την Πρακτική Άσκηση - Καλοκαίρι 2019

Πέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2018 14:12
Rate this item
(1 vote)

Από το Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, σχετικά με τα κριτήρια κατάταξης και επιλογής των φοιτητών που έκαναν αίτηση για πραγματοποίηση Πρακτικής Άσκησης το Καλοκαίρι 2019, ανακοινώνονται τα παρακάτω:

"Ενημερώνονται οι φοιτητές του Τμήματος που υπέβαλαν αίτηση για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης το καλοκαίρι του 2019 στο πλαίσιο της σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που δημοσιεύτηκε στις 14 Νοεμβρίου 2018, ότι τα κριτήρια και ο αλγόριθμος κατάταξης και επιλογής των φοιτητών τα οποία ισχύουν και θα χρησιμοποιηθούν από την Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης είναι αυτά που αναφέρονται στην ιστοσελίδα του ΤΒΕΤ (http://www.bat.uoi.gr/studies/undergraduate-studies/practice). Τα κριτήρια και ο αλγόριθμος κατάταξης είχαν αποφασιστεί σε συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος στις 05 Οκτωβρίου 2018 (συνεδρίαση υπ. αριθμ. 258/05-10-2018). Τα κριτήρια που αναφέρει η πρόσκληση και εκ παραδρομής ανακοινώθηκαν είναι αυτά που ίσχυαν μέχρι και το ακαδημαϊκό έτος 2017-18. Για κάθε διευκρίνιση, οι φοιτητές μπορούν να επικοινωνήσουν με την Επιστημονική Υπεύθυνη Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος, Επίκουρη καθηγήτρια κα Αμαλία Αφένδρα."

Η ανακοίνωση έχει δημοσιευτεί και στον ιστότοπο του Τμήματος ΒΕΤ: http://www.bat.uoi.gr/show-news/item/3864-anakoinosi-sxetika-me-tin-praktiki-askisi

  

back to top