• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα ΠΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019: Επόμενα Βήματα!

ΠΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019: Επόμενα Βήματα!

Παρασκευή, 11 Ιανουάριος 2019 14:15
Rate this item
(2 votes)

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που έχουν επιλεγεί να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση το Καλοκαίρι 2019, ότι όταν αναρτηθούν τα οριστικά αποτελέσματα των Τμημάτων ΒΕΤ και Ιατρικής θα ανακοινωθεί πρόγραμμα σεμιναρίων (μετά το τέλος της εξεταστικής), ώστε να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εύρεση φορέων υποδοχής πρακτικής άσκησης. Ταυτόχρονα θα ενημερωθούν έως πότε θα πρέπει να δηλώσουν φορέα υποδοχής πρακτικής άσκησης.

Στην παρούσα φάση το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης προετοιμάζει την πρακτική άσκηση της Άνοιξης.

Παρακαλούμε τους φοιτητές να παρακολουθούν καθημερινά τα email τους (και τη spam αλληλογραφία) καθώς και την ιστοσελίδα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης.

Καλή εξεταστική σε όλους!

 

Last modified on Παρασκευή, 11 Ιανουάριος 2019 14:19

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.