• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Νέα ΠΑ Φθινόπωρο 2019: ΠΑΡΑΤΑΣΗ στη Δήλωση Φορέα Υποδοχής

ΠΑ Φθινόπωρο 2019: ΠΑΡΑΤΑΣΗ στη Δήλωση Φορέα Υποδοχής

Τρίτη, 20 Αύγουστος 2019 16:39
Rate this item
(1 vote)

Ανακοινώνεται ότι παρατείνεται το διάστημα δήλωσης Φορέα Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης για τους φοιτητές που έχουν επιλεγεί να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση κατά το Φθινόπωρο (Οκτώβριος-Νοέμβριος) 2019.

Η νέα (ΤΕΛΙΚΗ) προθεσμία υποβολής είναι η Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2019 (23:59). Όσοι φοιτητές χρειάζονται βοήθεια στην αναζήτηση φορέα, υπενθυμίζουμε ότι το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ανοίγει τη Δευτέρα 26/08 και θα εξυπηρετεί τη βδομάδα 26-30/08 καθημερινά από τις 10:00 έως τις 14:00. Οι φοιτητές που θέλουν να δηλώσουν ως Φορείς Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης δημόσια σχολεία (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) τα δηλώνουν από τις 02/09 έως 10/09 όταν και θα ανοίξουν.

Πληροφορίες για την αναζήτηση φορέα βρίσκετε εδώ: https://bit.ly/2GqVwzc.

Η δήλωση γίνεται συμπληρώνοντας τη Φόρμα Δήλωσης Φορέα Υποδοχής, που βρίσκεται εδώ: https://bit.ly/2Y0UXFD. Παρακαλούνται οι φοιτητές να δηλώνουν το Φορέα Υποδοχής αμέσως μόλις έχουν τα στοιχεία που χρειάζονται και να μη περιμένουν την τελευταία μέρα, για να μπορέσει το Γραφείο να ξεκινήσει τις επικοινωνίες με τους φορείς το συντομότερο δυνατό.

Για τους φοιτητές που ήδη έχουν δηλώσει φορέα η διαδικασία θα προχωρήσει κανονικά με το που ανοίξει το Γραφείο.

Παρακαλούμε τους φοιτητές να παρακολουθούν συχνά και συστηματικά τα email τους και τις ανακοινώσεις την ιστοσελίδα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης, ώστε να ενημερωθούν για την πραγματοποίηση των Σεμιναρίων Προετοιμασίας στα οποία και πρέπει να συμμετέχουν απαραίτητα για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Last modified on Τρίτη, 20 Αύγουστος 2019 16:55

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.