You are here: Νέα ΠΑ Άνοιξη 2020: Σεμινάρια Προετοιμασίας-Παραλαβή Συμφωνητικών Συνεργασίας

ΠΑ Άνοιξη 2020: Σεμινάρια Προετοιμασίας-Παραλαβή Συμφωνητικών Συνεργασίας

Παρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2020 10:56

Ενημερώνουμε ότι τα σεμινάρια προετοιμασίας των φοιτητών, που θα πραγματοποιήσουν Πρακτική Άσκηση κατά την Άνοιξη 2020, θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

• Πέμπτη 13/02/2020, ώρα 11:00-13:00

• Παρασκευή 14/02/2020, ώρα 13:00-15:00

Το περιεχόμενο των παραπάνω σεμιναρίων θα διαφέρει από εκείνων που πραγματοποιήθηκαν πριν τα Χριστούγεννα και θα αφορά κυρίως στην παραλαβή των Συμφωνητικών Συνεργασίας από τους φοιτητές και στη διαδικασία στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ που πρέπει να ακολουθήσουν τους συνεργαζόμενους φορείς. Οι φοιτητές καλούνται να παρακολουθήσουν ένα από τα παραπάνω σεμινάρια. Η παρουσία τους σε αυτό είναι απαραίτητη.

Last modified on Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2020 13:57