You are here: Νέα Απόφαση Πρυτανικού Συμβουλίου ενόψει της εξελισσόμενης κατάστασης του νέου Κορωνοϊού Covid-19

Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2020 09:43
(1 vote)

Με βάση την ανακοίνωση του Πρυτανικού Συμβουλίου για το νέο Κορωνοϊό Covid-19, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ: https://bit.ly/2PZ9QmN, το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης τις επόμενες μέρες θα εξυπηρετεί αποκλειστικά μέσω τηλεφώνου στα 2651007479, 7478, 9054, 7526 ή με email (στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ). Επίσης, για τους φοιτητές που θέλουν συμβουλευτική υποστήριξη στην αναζήτηση φορέα, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και μέσω skype κατόπιν ραντεβού. Όσοι φοιτητές έχουν ξεκινήσει την Πρακτική τους Άσκηση και πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα στο Γραφείο, ενημερώνουμε ότι η πραλαβή των εγγράφων θα γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Αποτο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Last modified on Τρίτη, 10 Μάρτιος 2020 09:59