You are here: Νέα Ενημέρωση για την αναστολή λειτουργίας του Πανεπιστημίου σύμφωνα με την Κοινή Απόφαση των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας για την προστασία από την διάδοση του Κορoναϊού COVID-19

Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2020 09:42

Δείτε την ανακοίνωση του Πρυτανικού Συμβουλίου για την Κοινή Απόφαση των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας για την προστασία από την διάδοση του Κορoναϊού COVID-19, εδώ: https://bit.ly/2TUuOnZ

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα λειτουργεί κανονικά, και θα εξυπηρετεί αποκλειστικά μέσω email (στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ), τηλεφώνου ( στα 2651007479,7478,9054,7526) και skype κατόπιν ραντεβού.

Last modified on Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2020 13:49