You are here: Νέα ΠΑ Άνοιξη 2020: Αναστολή Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ | COVID-19

ΠΑ Άνοιξη 2020: Αναστολή Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ | COVID-19

Παρασκευή, 13 Μάρτιος 2020 13:19
(1 vote)

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που πραγματοποιούν ή θα πραγματοποιούσαν ΠΑ ΕΣΠΑ κατά την Άνοιξη 2020 (Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο), ότι το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων λαμβάνοντας υπόψη την Κοινή Απόφαση των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας για την προστασία από την διάδοση του Κορoναϊού COVID-19, αναστέλλει προσωρινά τις Πρακτικές Ασκήσεις όλων των φοιτητών του.

Όταν οι συνθήκες ασφαλείας επανέλθουν, θα ρυθμιστούν όλα τα ζητήματα της Πρακτική Άσκησης.

Επισημαίνουμε ότι το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης λειτουργεί κανονικά, εξυπηρετώντας αποκλειστικά μέσω email, τηλεφώνου και skype.