You are here: Νέα Εξυπηρέτηση Φοιτητών

Εξυπηρέτηση Φοιτητών

Τρίτη, 02 Ιούνιος 2020 12:48

Ενημερώνουμε ότι οι φοιτητές μπορούν να προσέρχονται στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης μόνο κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ραντεβού) και εφόσον το αίτημά τους δεν μπορεί να ικανοποιηθεί με άλλον τρόπο, ιδίως τηλεπικοινωνιακά, διατηρούμενων σε ισχύ των όσων μέχρι στιγμής ισχύουν σχετικά με την εξυπηρέτηση των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες.

Συνεχίζουμε επομένως να υποστηρίζουμε τους φοιτητές μας και να είμαστε στη διάθεσή τους, μέσω τηλεφώνου (2651009054, 7478, 7479, 7526), μέσω email ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ), και μέσω skype (κατόπιν ραντεβού επίσης).

Last modified on Τρίτη, 02 Ιούνιος 2020 13:00