You are here: Νέα Έναρξη ΠΑ 15/07/2020: Σεμινάρια Προετοιμασίας

Έναρξη ΠΑ 15/07/2020: Σεμινάρια Προετοιμασίας

Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2020 11:49

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που θα ξεκινήσουν την ΠΑ στις 15/07/2020 ότι η επικοινωνία με τους φορείς που έχουν δηλώσει έχει ολοκληρωθεί, ενώ άμεσα θα ολοκληρωθεί και η αποστολή των email σύζευξης.

Επίσης, τα σεμινάρια προετοιμασίας για τους φοιτητές που θα ξεκινήσουν την Πρακτική τους Άσκηση στις 15/07, θα γίνουν μέσω Teams την Τετάρτη 24/06 στις 15:00. Ο κωδικός για το webinar θα σταλεί στους φοιτητές την προηγούμενη ημέρα στα email τους. Στα σεμινάρια θα δοθούν σημαντικές οδηγίες, συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν την ομαλή έναρξη της Πρακτικής Άσκησης (Συμφωνητικά Συνεργασίας, διαδικασία στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ).

Ενημερώνουμε, ότι θα οριστούν νέα σεμινάρια για τους φοιτητές που ξεκινούν την ΠΑ από τις 01/08 και μετά.

Last modified on Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2020 09:33