You are here: Νέα Έναρξη ΠΑ 01/08/2020: Σεμινάρια Προετοιμασίας

Έναρξη ΠΑ 01/08/2020: Σεμινάρια Προετοιμασίας

Δευτέρα, 06 Ιούλιος 2020 09:41

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που θα ξεκινήσουν την ΠΑ στις 01/08/2020 και στις 17/08/2020 ότι τα σεμινάρια προετοιμασίας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 17/07/2020 και τη Δευτέρα 20/07/2020 στις 13:00 μέσω Teams.

Το περιεχόμενο των σεμιναρίων είναι κοινό, επομένως οι φοιτητές καλούνται να παρακολουθήσουν ένα από τα δύο σεμινάρια.

Ο κωδικός για το webinar θα σταλεί στους φοιτητές την προηγούμενη ημέρα στα email τους. Στα σεμινάρια θα δοθούν σημαντικές οδηγίες, συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν την ομαλή έναρξη της Πρακτικής Άσκησης (Συμφωνητικά Συνεργασίας, διαδικασία στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.

Ενημερώνουμε, ότι θα οριστούν νέα σεμινάρια για τους φοιτητές που ξεκινούν την ΠΑ από τις 01/09 και μετά.

Last modified on Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2020 12:28