You are here: Νέα Έναρξη ΠΑ 01/09/2020 &15/09: Σεμινάρια Προετοιμασίας

Έναρξη ΠΑ 01/09/2020 &15/09: Σεμινάρια Προετοιμασίας

Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2020 11:02

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που θα ξεκινήσουν την ΠΑ στις 01/09/2020 και δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τα προηγούμενα σεμινάρια, καθώς και τους φοιτητές που θα ξεκινήσουν την ΠΑ από τις 15/09 και μετά, ότι το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25/08 στις 13:00 μέσω Teams.

Ο κωδικός για το webinar θα σταλεί στους φοιτητές άμεσα στα email τους. Στα σεμινάρια θα δοθούν σημαντικές οδηγίες, συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν την ομαλή έναρξη της Πρακτικής Άσκησης (Συμφωνητικά Συνεργασίας, διαδικασία στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ).