You are here: Νέα Λειτουργία του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης κατά τη διάρκεια των αιτήσεων

Λειτουργία του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης κατά τη διάρκεια των αιτήσεων

Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2020 08:48
Ενημερώνουμε τους φοιτητές που θέλουν να κάνουν αίτηση ώστε να πραγματοποιήσουν την Πρακτική τους Άσκηση το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 για τα εξής:

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά. Το Γραφείο δεν παραλαμβάνει αιτήσεις δια ζώσης. Τα απαραίτητα έγγραφα όπως περιγράφονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (δείτε τη εδώ: https://bit.ly/31ntXAB) υποβάλλονται αποκλειστικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Οι φοιτητές μπορούν να βρουν πληροφορίες για την εγγραφή τους στο mydasta εδώ: https://bit.ly/349Gs4p και πληροφορίες (εκτός από την πρόσκληση) για το πώς κάνουν αίτηση εδώ: https://bit.ly/2ICM3YM

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα εξυπηρετεί τηλεφωνικά τους φοιτητές από Δευτέρα έως Παρασκευή αποκλειστικά 10:00-14:00.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις επί της πρόσκλησης και επί της διαδικασίας οι φοιτητές απευθύνονται:

• Τμήματα Μαθηματικών, ΜΗΥΠ, Οικονομικών, Χημείας: κα Γούδα (26510-09054, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )
  • Τμήματα Αρχιτεκτόνων, ΒΕΤ, ΕΤΕΤ, Ιστορίας & Αρχαιολογίας, Φιλολογίας, Φιλοσοφίας, Ψυχολογίας: κα Δημητρούλα (26510-07526, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
  • Τμήματα Ιατρικής, ΜΕΥ, ΠΤΔΕ, ΠΤΝ, Φυσικής: κα Τζιορέλλα (26510-07478, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Επίσης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια επί της διαδικασίας ώστε να λυθούν απορίες που έχουν προκύψει κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής αίτησης.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων είναι το εξής:
  • Τετάρτη 21/10/2020, 13:00-14:00, Κωδ. Teams: fh6lvi9
  • Παρασκευή 23/10/2020, 13:00-14:00, Κωδ. Teams: fh6lvi9
  • Δευτέρα 26/10/2020, 13:00-14:00, Κωδ. Teams: fh6lvi9
 Οι φοιτητές καλούνται να παρακολουθήσουν ΕΝΑ απο τα παραπάνω σεμινάρια καθώς το περιεχόμενο είναι κοινό. Οι ώρες έναρξης και λήξης θα τηρηθούν αυστηρά.

H Πράξη "Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το ελληνικό δημόσιο, μέσω του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», ΕΣΠΑ 2014-2020.

Last modified on Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2020 09:21