You are here: Νέα ΠΑ 2020-2021:Εργαστήριο Βιογραφικού Σημειώματος και Συνοδευτικής Επιστολής ειδικά για Πρακτική Άσκηση

Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2020 14:18

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, υποστηρίζοντας τους φοιτητές, που σκοπεύουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, θα πραγματοποιήσει Εργαστήριο Βιογραφικού Σημειώματος και Συνοδευτικής Επιστολής ειδικά για τους φοιτητές των τμημάτων των οποίων η πρόσκληση ζητά την συνυποβολή Βιογραφικού Σημειώματος ή/και Συνοδευτικής Επιστολής μαζί με την αίτηση πρακτικής άσκησης (Τμήματα Ιατρικής, ΜΕΥ, Φιλολογίας, Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Φυσικής).

Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27/10/2020 στις 10:00 πμ μέσω Teams. Ο κωδικός της ομάδας στο Teams είναι ο fh6lvi9

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει με τη σύνταξη της συνοδευτικής επιστολής ώστε να αποχωρήσουν στη συνέχεια οι φοιτητές του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας.

Last modified on Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2020 14:20