You are here: Νέα Τμήματα Φιλοσοφίας και Ψυχολογίας: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τμήματα Φιλοσοφίας και Ψυχολογίας: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Παρασκευή, 26 Φεβρουάριος 2021 11:42
(1 vote)

Ενημερώνουμε τους φοιτητές των Τμημάτων Φιλοσοφίας και Ψυχολογίας που θέλουν να υλοποιήσουν την Πρακτική τους Άσκηση κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, ότι η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος δημοσιεύτηκε. Δείτε τη εδώ: https://bit.ly/3uzn3VX

Για το Τμήμα Ψυχολογίας η παρούσα πρόσκληση αφορά μόνο τους φοιτητές που θα δηλώσουν την υποχρεωτική πρακτική άσκηση κατά το εαρινό εξάμηνο 2020-2021. Για το Τμήμα Φιλοσοφίας, η παρούσα πρόσκληση είναι συμπληρωματική της προηγούμενης (ΠΑ-ΕΣΠΑ-9-2020).

Για διευκόλυνση της διαδικασίας, τη Δευτέρα 01.03.2021 στις 12:00 μμ μέσω Teams (κωδικός: s9dhyun), θα δοθεί η δυνατότητα στους φοιτητές για μία ώρα να εκφράσουν ερωτήματα σχετικά με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

Οι αιτήσεις γίνονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. Το Γραφείο δεν θα παραλάβει αιτήσεις δια ζώσης, δεδομένων των συνθηκών της πανδημίας του COVID-19. Αναλυτικά η διαδικασία περιγράφεται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

H Πράξη "Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το ελληνικό δημόσιο, μέσω του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», ΕΣΠΑ 2014-2020.

Last modified on Παρασκευή, 26 Φεβρουάριος 2021 11:45