You are here: Νέα Ολοκληρώνεται την Παρασκευή 05.03.2021 η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τα Τμήματα Φιλοσοφίας και Ψυχολογίας

Πέμπτη, 04 Μάρτιος 2021 13:30
(1 vote)

Ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή 05.03.2021 στις 14:00 η υποβολή αιτήσεων για τους φοιτητές των Τμημάτων Φιλοσοφίας και Ψυχολογίας, που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση  μέσω ΕΣΠΑ.

Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητά το Τμήμα, τα διαθέσιμα χρονικά διαστήματα πρακτικής άσκησης καθώς και για τη διαδικασία υποβολής αίτησης (η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά) μπορείτε να διαβάσετε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που βρίσκεται εδώ: https://bit.ly/31ntXAB

Επισημαίνεται για τους φοιτητές Ψυχολογίας, ότι η παρούσα πρόσκληση αφορά μόνο εκείνους που θα δηλώσουν την υποχρεωτική πρακτική άσκηση κατά το εαρινό εξάμηνο 2020-2021.

Last modified on Πέμπτη, 04 Μάρτιος 2021 13:38