You are here: Νέα ΠΑ 2020-2021: ΠΑΡΑΤΑΣΗ στη Δήλωση Φορέα Υποδοχής

ΠΑ 2020-2021: ΠΑΡΑΤΑΣΗ στη Δήλωση Φορέα Υποδοχής

Παρασκευή, 19 Μάρτιος 2021 10:19

Ανακοινώνεται ότι παρατείνεται το διάστημα δήλωσης Φορέα Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης για τους φοιτητές που θα ξεκινήσουν ΠΑ από τις 01/05/2021 και μετά.

Οι νέες ημερομηνίες δήλωσης φορέα, είναι οι εξής:

• Μέχρι τις 04/04/2021, για όσους θέλουν να ξεκινήσουν Π.Α. στις 01/05/2021.
  • Μέχρι τις 18/04/2021, για όσους θέλουν να ξεκινήσουν Π.Α. στις 01/06/2021, στις 01/07/2021 ή στις 01/08/2021.

Η δήλωση γίνεται συμπληρώνοντας τη Φόρμα Δήλωσης Φορέα Υποδοχής, που έχει σταλεί στα email των φοιτητών. Παρακαλούνται οι φοιτητές να δηλώνουν το Φορέα Υποδοχής αμέσως μόλις έχουν τα στοιχεία που χρειάζονται και να μη περιμένουν την τελευταία μέρα, για να μπορέσει το Γραφείο να ξεκινήσει τις επικοινωνίες με τους φορείς.

Σε περίπτωση που οι φοιτητές αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στην εύρεση φορέα, μπορούν να επικοινωνούν με τα στελέχη του Γραφείου που υποστηρίζουν το Τμήμα τους:

• Τμήματα ΒΕΤ, Μαθηματικών, ΜΗΥΠ, Οικονομικών, Χημείας: κα Γούδα (26510-09054, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )
  • Τμήματα Αρχιτεκτόνων, ΕΤΕΤ, Ιστορίας & Αρχαιολογίας, Φιλολογίας, Φιλοσοφίας: κα Νταλάκου (26510-07479, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )
  • Τμήματα Ιατρικής, ΜΕΥ, ΠΤΔΕ, ΠΤΝ, Φυσικής: κα Τζιορέλλα (26510-07478, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Παρακαλούμε τους φοιτητές να παρακολουθούν συχνά και συστηματικά τα email τους (και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία) και τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα μας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Last modified on Παρασκευή, 19 Μάρτιος 2021 10:32