You are here: Αρχική

ΠΑ 2020-2021: Νέα ΠΑΡΑΤΑΣΗ στη Δήλωση Φορέα Υποδοχής

Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2021 08:20

Η ανακοίνωση αυτή, αφορά όλα τα Τμήματα, ΕΚΤΟΣ από το Τμήμα Ψυχολογίας. Οι φοιτητές του Τμήματος Ψυχολογίας, έχουν λάβει σχετική ενημέρωση στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Έναρξη ΠΑ την 01/06/2021: Οι φοιτητές που θέλουν να ξεκινήσουν ΠΑ την 01/06/2021, πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα δήλωσης φορέα που τους έχει ήδη σταλεί από το στέλεχος του ΓΠΑ που υποστηρίζει το Τμήμα τους, το αργότερο έως την Παρασκευή 07/05/2021 στις 23:59. Η συμπλήρωση της φόρμας πρέπει να γίνει, ανεξάρτητα με το αν τη συμπλήρωσαν σε προηγούμενο χρόνο και τελικά η ΠΑ δεν μπόρεσε να ξεκινήσει, εξαιτίας της νομοθεσίας.

Έναρξη ΠΑ την 01/07/2021 ή 01/08/2021: Ανακοινώνεται ότι παρατείνεται το διάστημα δήλωσης Φορέα Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης για τους φοιτητές που θα ξεκινήσουν ΠΑ την 01/07/2021 και 01/08/2021.

Αρχικά, οι φοιτητές που δεν έχουν ακόμα δηλώσει φορέα, θα λάβουν ηλεκτρονικό μήνυμα με φόρμα στην οποία θα επιβεβαιώσουν το χρονικό διάστημα που επιθυμούν να ξεκινήσουν την ΠΑ (την 01/07/2021 ή την 01/08/2021). Το χρονικό διάστημα μπορεί να είναι διαφορετικό από αυτό που αρχικά οι φοιτητές δήλωσαν κατά την αίστησή τους και  προτείνουμε να λάβουν υπόψη τους πιθανές ακαδημαϊκές υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν κατά το μήνα Ιούλιο. Η δήλωση του χρονικού διαστήματος θα γίνει αυστηρά έως την Παρασκευή 23/04/2021, στις 23:59.

Στη συνέχεια, οι φοιτητές εφόσον έχουν δηλώσει χρονικό διάστημα, θα πρέπει να δηλώσουν τον φορέα με τον οποίο συμφώνησαν στη φόρμα δήλωσης φορέα που τους έχει σταλεί σε προηγούμενο χρόνο, από το στέλεχος του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης που υποστηρίζει το Τμήμα τους. Η νέα καταληκτική ημερομηνία δήλωσης φορέα, είναι η Κυριακή 30/05/2021 στις 23:59. Παρακαλούνται οι φοιτητές να δηλώνουν το Φορέα Υποδοχής αμέσως μόλις έχουν τα στοιχεία που χρειάζονται και να μη περιμένουν την τελευταία μέρα, για να μπορέσει το Γραφείο να ξεκινήσει τις επικοινωνίες με τους φορείς.

Για τους φοιτητές του ΒΕΤ: Ενημερώνουμε τους φοιτητές του ΒΕΤ, ότι εξαιτίας της ιδιαιτερότητας της κατάστασης θα τους δοθεί η δυνατότητα να δηλώσουν ως διάστημα υλοποίησης ΠΑ και το 01/08-30/09/2021, εκτός από το 01/07-31/08/2021 που προβλεπόταν στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Σε περίπτωση που οι φοιτητές αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα επί των διαδικασιών, μπορούν να επικοινωνούν με τα στελέχη του Γραφείου που υποστηρίζουν το Τμήμα τους:

• Τμήματα ΒΕΤ, Μαθηματικών, ΜΗΥΠ, Οικονομικών, Χημείας: κα Γούδα (26510-09054, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

• Τμήματα Αρχιτεκτόνων, ΕΤΕΤ, Ιστορίας & Αρχαιολογίας, Φιλολογίας, Φιλοσοφίας: κα Νταλάκου (26510-07479, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

• Τμήματα Ιατρικής, ΜΕΥ, ΠΤΔΕ, ΠΤΝ, Φυσικής: κα Τζιορέλλα (26510-07478, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

Παρακαλούμε τους φοιτητές να παρακολουθούν συχνά και συστηματικά τα email τους (και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία) και τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα μας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία!

Last modified on Τετάρτη, 21 Απρίλιος 2021 08:18