You are here: Αρχική

Θερινή Διακοπή του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης

Πέμπτη, 29 Ιούλιος 2021 13:37

Σας ενημερώνουμε ότι το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, θα παραμείνει κλειστό από τις 02/08-20/08/2021, όπως και οι υπόλοιπες διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου, σύμφωνα με απόφαση του πρυτανικού συμβουλίου, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ: https://bit.ly/3ydmAKk

Ενημερώνουμε τους φοιτητές, οι οποίοι ήδη βρίσκονται σε πρακτική άσκηση ή που ξεκινάνε την πρακτική τους την 01/08, ότι σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την Πρακτική τους Άσκηση που σχετίζεται με την πανδημία του COVID-19, κατά τη διάρκεια των ημερών που θα είναι κλειστό το Γραφείο, να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Το email θα απαντιέται από το προσωπικό του Γραφείου κάθε Τετάρτη, έως τις 14:00.

Οποιοδήποτε άλλο διαδικαστικό ζήτημα που αφορά την πρακτική άσκηση, θα λυθεί στις 23/08/2021, ημέρα που ανοίγει το Γραφείο.

Last modified on Παρασκευή, 30 Ιούλιος 2021 11:52