• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Αρχική

ΠA 2022-2023: Πρόγραμμα Ενημερωτικών Εκδηλώσεων

Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2023 12:59
Rate this item
(0 votes)

Στο πλαίσιο τoυ Προγράμματος Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους, μέσω του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και της έναρξης νέου κύκλου πρακτικής άσκησης, που αφορά πρακτικές ασκήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από την 01/04/2023 έως τις 31/08/2023, το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα πραγματοποιήσει Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για τους φοιτητές και την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Στις Ενημερωτικές Εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν στοιχεία για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, οι διαδικασίες του προγράμματος και θέματα που αφορούν τους ενδιαφερόμενους φοιτητές. Επίσης, στην εκδήλωση, θα υπάρχει ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων προκειμένου οι φοιτητές να προετοιμαστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής.

 

Οι εκδηλώσεις αφορούν όλα τα Τμήματα που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και θα υλοποιηθούν σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ: Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023, ώρα 11:00, Αμφιθέατρο Βιβλιοθήκης

ΜΕΣΩ MS TEAMS: Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023, ώρα 12:00, Κωδικός 6fr66c8

 

Οι ώρες έναρξης θα τηρηθούν με ακρίβεια.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες συμμετοχής θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Επισημαίνεται ότι όλοι οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση από την 01/04/2023 έως τις 31/08/2023 θα πρέπει να κάνουν αίτηση στο πλαίσιο της παραπάνω Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος, που θα ανακοινωθεί σύντομα!

 

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

 


Last modified on Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2023 12:55