• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Αρχική

ΠA 2022-2023: Επαναληπτική Ενημερωτική Εκδήλωση

Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2023 12:41
Rate this item
(0 votes)

Στο πλαίσιο τoυ Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους, μέσω του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και της έναρξης νέου κύκλου πρακτικής άσκησης, που αφορά πρακτικές ασκήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από την 01/04/2023 έως τις 31/08/2023, το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα πραγματοποιήσει  εκ νέου Ενημερωτική Εκδήλώση για τους φοιτητές και την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Στην Επαναληπτική Ενημερωτική Εκδήλωση θα παρουσιαστούν στοιχεία για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης, οι διαδικασίες του προγράμματος και θέματα που αφορούν τους ενδιαφερόμενους φοιτητές που δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στις προηγούμενες ενημερωτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Επίσης, στην εκδήλωση, θα υπάρχει ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων προκειμένου οι φοιτητές να προετοιμαστούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής.

Η επαναληπτική ενημερωτική εκδήλωση αφορά όλα τα Τμήματα και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 12:00 μέσω Ms Teams.

Ο κωδικός της εκδήλωσης είναι 6fr66c8 .

 

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης