• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Αρχική

ΠΑ 2022-2023: ΠΑΡΑΤΑΣΗ στη Δήλωση Φορέα Υποδοχής

Τρίτη, 02 Μάιος 2023 12:36
Rate this item
(0 votes)

Ανακοινώνεται ότι παρατείνεται το διάστημα δήλωσης Φορέα Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης για τους φοιτητές που θα ξεκινήσουν ΠΑ την 01/07/2023.

 Η νέα καταληκτική ημερομηνία δήλωσης φορέα είναι η 14/05/2023.


 • Η δήλωση γίνεται συμπληρώνοντας τη Φόρμα Δήλωσης Φορέα Υποδοχής, που έχει σταλεί στα email των φοιτητών. Παρακαλούνται οι φοιτητές να δηλώνουν το Φορέα Υποδοχής αμέσως μόλις έχουν τα στοιχεία που χρειάζονται και να μη περιμένουν την τελευταία μέρα, για να μπορέσει το Γραφείο να ξεκινήσει τις επικοινωνίες με τους φορείς.

Σε περίπτωση που οι φοιτητές αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στην εύρεση φορέα, μπορούν να επικοινωνούν με τα στελέχη του Γραφείου που υποστηρίζουν το Τμήμα τους:

 • Τμήματα ΒΕΤ, Μαθηματικών, ΜΗΥΠ, Οικονομικών, Χημείας: κα Γούδα Κωνσταντίνα (26510-09054, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  )
 • Τμήματα Αρχιτεκτόνων, ΕΤΕΤ, Ιστορίας & Αρχαιολογίας, Φιλολογίας, Φιλοσοφίας, Ψυχολογίας: κα Νταλάκου Πατρούλα (26510-07479, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  )
 • Τμήματα Ιατρικής, ΜΕΥ, ΠΤΔΕ, ΠΤΝ, Φυσικής: κα Παρουτιάδου Βασιλική (26510-07526,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  )

 Παρακαλούμε τους φοιτητές να παρακολουθούν συχνά και συστηματικά τα email τους (και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία) και τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα μας.

 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Last modified on Τρίτη, 02 Μάιος 2023 12:49