• Δημιουργία Λογαριασμού

  Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της ΔΑΣΤΑ συγκεντρώνει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όλων των γραφείων της.

   

  Ως χρήστης, είτε είστε φοιτητής ή απόφοιτος, είτε εκπροσωπείτε κάποια επιχείρηση ή φορέα, στο ΟΠΣ της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προφίλ σας και προτιμήσεις σας και να αξιοποιείτε το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από μια ενιαία και προσωποποιημένη εμπειρία

   

  Αν είστε Φοιτητής/ Απόφοιτος εγγραφείτε εδώ

   

Ακολουθήστε μας

FeedFaceBookTwitter
You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Πρόσκληση ενδιαφέροντος για πρακτική άσκηση στην Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας των Τροφίμων (EFSA)

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για πρακτική άσκηση στην Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας των Τροφίμων (EFSA)

Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2012 09:14
Rate this item
(0 votes)

Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας των Τροφίμων (EFSA) έχει δρομολογήσει πρόσκληση υποβολής αίτησης για μια περίοδο επιμόρφωσης (πρακτική) για το 2012.

Η ενδοϋπηρεσιακή επιμόρφωση γίνεται στην EFSA σύμφωνα με τους κανόνες που καθορίζονται στην "απόφαση του εκτελεστικού διευθυντή της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων σχετικά με την αποδοχή των εκπαιδευομένων για ενδοϋπηρεσιακή επιμόρφωση". Η ενδοϋπηρεσιακή επιμόρφωση επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία μέσω της εργασίας τους και να θέσουν σε εφαρμογή τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει κατά τη διάρκεια των ακαδημαϊκών τους σπουδών ή της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας στους τομείς της επιστήμης, της επικοινωνίας και της διοίκησης.

Η απόφαση για την αποδοχή των εκπαιδευομένων, οι προϋποθέσεις επιλογής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της EFSA: http://www.efsa.europa.eu/en/jobs/traineeship.htm

Η πρόσκληση είναι ανοικτή σε εκπαιδευόμενους από όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ και των υπό ένταξη χωρών. H πρακτικής άσκησης θα διαρκέσει από έξι έως δώδεκα μήνες.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 10/02/2012.

Πηγή: Website του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων - http://portal.efet.gr/

 

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστημιούπολη, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ.: 26510 0 9051, 7478 | Fax: 26510 0 9095 | Email: gpa@uoi.gr | Url: gpa.uoi.gr

logo epedbm 2013 plaisio 430px

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης "Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων" που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσω του Ε.Π. «Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013.