You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Μία θέση πρακτικής άσκησης στην Ολλανδία από το ίδρυμα Μποδοσάκη

Μία θέση πρακτικής άσκησης στην Ολλανδία από το ίδρυμα Μποδοσάκη

Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2012 14:15

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη, σε συνεργασία με τη Ολλανδική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Ελληνοολλανδικό Επιμελητήριο, προκηρύσσει την επιχορήγηση μιας (1) θέσης για πρακτική άσκηση διάρκειας έξι μηνών στην ασφαλιστική εταιρεία Achmea στην Ολλανδία. Η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2012. Αίτηση μπορούν να υποβάλουν μέχρι την 24 Φεβρουαρίου 2012 κάτοχοι μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης ή τελειόφοιτοι μεταπτυχιακοί φοιτητές των παρακάτω ειδικοτήτων:

Οικονομικών Επιστημών, Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Αναλογιστικής, Στατιστικής.

Η θέση για πρακτική άσκηση είναι η παρακάτω: Graduate Trainee in Achmea.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση των υποτροφιών αλλά και τα έντυπα της αίτησης θα βρείτε στην ιστοσελίδα: http://www.bodossaki.gr/Default.aspx?id=1279&nt=108&lang=1

Last modified on Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2012 14:51