[Τμήμα ΔΠΦΠ] Νέος κύκλος Πρακτικής Άσκησης (Ιούλιος-Αύγουστος 2012)

Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2012 10:27

Το Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων (ΔΠΦΠ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης της Δομής Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας σας ενημερώνουν ότι ο επόμενος Κύκλος Πρακτικής Άσκησης φοιτητών του ΔΠΦΠ, που χρηματοδοτείται από το Ε.Π. Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση του ΕΣΠΑ, θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο Ιούλιος - Αύγουστος 2012.

Την Πέμπτη 23.02.2012, ώρα 12.00, στην Αίθουσα ισογέιου της Ε.Α.Σ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης από το Τμήμα και το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης.

Στο συνημμένο αρχείο βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο κύκλο.