You are here: Νέα the_project Σεμινάρια προετοιμασίας για την Πρακτική Άσκηση!

Σεμινάρια προετοιμασίας για την Πρακτική Άσκηση!

Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2012 17:07

Οι φοιτητές όλων των τμημάτων, που έχουν επιλεγεί να πραγματοποιήσουν την Πρακτική τους Άσκηση κατά την περίοδο Μάρτιος-Απρίλιος 2012(+ Απρίλιος-Μάιος), θα πρέπει να παρακολουθήσουν, υποχρεωτικά, το σεμινάριο που οργανώνει το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Στο σεμινάριο δοθούν σημαντικές οδηγίες, συμβουλές και πληροφορίες και θα επιδοθούν τα συμφωνητικά συνεργασίας, που απαραίτητα θα πρέπει να έχουν για να μπορέσουν να ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση.

Το σεμινάριο προετοιμασίας θα γίνει στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης κατά τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:

• Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012, ώρα 12:00
  • Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012, ώρα 12:00

Οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε ένα από τα παραπάνω σεμινάρια.

Last modified on Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2012 17:14