You are here: Νέα the_project Πρόσθετο σεμινάριο προετοιμασίας για την Πρακτική Άσκηση (28.02.2012)!

Πρόσθετο σεμινάριο προετοιμασίας για την Πρακτική Άσκηση (28.02.2012)!

Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2012 16:27

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι φοιτητές που δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια προετοιμασίας, που θα γίνουν στις 23 και 24 Φεβρουαρίου, το Γραφείο Πρακτικής Άσκηση θα πραγματοποιήσει ΠΡΟΣΘΕΤΟ σεμινάριο προετοιμασίας την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012, ώρα 12:00, στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στο σεμινάριο δοθούν σημαντικές οδηγίες, συμβουλές και πληροφορίες και θα επιδοθούν τα συμφωνητικά συνεργασίας, που απαραίτητα θα πρέπει να έχουν οι φοιτητές για να μπορέσουν να ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση.
Τα σεμινάρια προετοιμασίας στις 23 και 24 Φεβρουαρίου θα γίνουν, επίσης, κανονικά.

Οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε ένα από τα παραπάνω σεμινάρια.

Last modified on Πέμπτη, 08 Μάρτιος 2012 09:36