You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Θέσεις πρακτικής άσκησης (internships) στο Κοινωφελές Ίδρυμα Λάτση

Θέσεις πρακτικής άσκησης (internships) στο Κοινωφελές Ίδρυμα Λάτση

Παρασκευή, 01 Ιούνιος 2012 14:19

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση προκηρύσσει δύο (2) θέσεις έμμισθης πρακτικής άσκησης (internships) διάρκειας τριών (3) μηνών με έναρξη την 2α Ιουλίου 2012 και λήξη την 30η Σεπτεμβρίου 2012. Η προκήρυξη απευθύνεται σε νέους από 23 έως 27 ετών πτυχιούχους ή κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών.

Υποβολή αιτήσεων έως 15 Ιουνίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ιδρύματος http://www.latsis-foundation.org/

Last modified on Παρασκευή, 01 Ιούνιος 2012 14:25