You are here: Αρχική

Σεμινάρια προετοιμασίας για την Πρακτική Άσκηση (τμήματα Αγρινίου)

Πέμπτη, 14 Ιούνιος 2012 12:36

Το σεμινάρια προετοιμασίας των φοιτητών των τμημάτων Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων και Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών,  που θα πραγματοποιήσουν Πρακτική Άσκηση κατά την περίοδο Ιούλιος - Αύγουστος 2012 θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012 στην αίθουσα του ισογείου της Ε.Α.Σ. (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών), κατά τις παρακάτω ώρες:

• Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, ώρα 12:00
  • Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, ώρα 13:15

Η παρουσία των φοιτητών είναι υποχρεωτική.

Στα σεμινάρια προετοιμασίας οι φοιτητές θα παραλάβουν τα Συμφωνητικά Συνεργασίας.

Πληροφορίες
Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (στο ισόγειο του Νέου Κτιρίου Γραφείο 05)
Τηλ.2651009051 / 2641074183