You are here: Αρχική

Σεμινάρια προετοιμασίας για την Πρακτική Άσκηση (τμήματα Ιωαννίνων)

Παρασκευή, 15 Ιούνιος 2012 08:00

Το σεμινάρια προετοιμασίας των φοιτητών, που θα κάνουν Πρακτική Άσκηση κατά την καλοκαιρινή περίοδο (Ιούλιος - Αύγουστος 2012,) θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

• Τετάρτη 27 Ιουνίου, ώρα 12:00
  • Πέμπτη 28 Ιουνίου, ώρα 12:00
  • Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012, ώρα 12:00

Οι φοιτητές καλούνται να παρακολουθήσουν ένα από τα παραπάνω σεμινάρια. Η παρουσία τους σε αυτό είναι απαραίτητη για την καλύτερη δυνατή προετοιμασίας τους.

Στα σεμινάρια δοθούν σημαντικές οδηγίες, συμβουλές και πληροφορίες και θα επιδοθούν τα συμφωνητικά συνεργασίας, που απαραίτητα θα πρέπει να έχουν οι φοιτητές για να μπορέσουν να ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση.

Last modified on Παρασκευή, 15 Ιούνιος 2012 11:54