You are here: Πρακτική Άσκηση + Θέσεις Πρακτικής Άσκησης άλλων φορέων Νέα προκήρυξη θέσεων φοιτητών για την "Κινητικότητα φοιτητών με σκοπό την Τοποθέτηση σε Πρακτική Άσκηση".

Πέμπτη, 23 Αύγουστος 2012 09:23
(1 vote)

Η Διεύθυνση Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανακοιίνωσε ότι στα τέλη Αυγούστου 2012 θα δημοσιευθεί συμπληρωματική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή των φοιτητών (προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και υποψηφίων διδακτόρων) στις δράσεις:

1. "Κινητικότητα φοιτητών με σκοπό τις Σπουδές"
  2. "Κινητικότητα φοιτητών με σκοπό την Τοποθέτηση σε Πρακτική Ασκηση"

στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus του Προγράμματος Δια Βίου Μάθηση (LLP), για το εαρινό εξάμηνο 2012/13.

Η διάρκεια υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους φοιτητές θα είναι από 10 έως 28 Σεπτεμβρίου 2012 και θα προβλέπονται περίπου 25 θέσεις κινητικότητας συνολικά (με αντίστοιχη υποτροφία) για σπουδές και πρακτική άσκηση για όλα τα Τμήματα του Πανεπιστημίου μας.

Περισσότερες πληροφορίες: http://erasmus.uoi.gr