Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

• Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας
  • Φυσικής
  • Χημείας

του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Γραφείο Πρακτικής, στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020, ανακοινώνουν την έναρξη νέου κύκλου Πρακτικής Άσκησης Φοιτητώνγια την πραγματοποίηση πρακτικών ασκήσεων κατά το Καλοκαίρι 2017 (Ιούλιος-Αύγουστος) και προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους προπτυχιακούς φοιτητές να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας σχετική αίτηση από Δευτέρα 20.03.2017 έως Παρασκευή 24.03.2017 στις 14:00 σύμφωνα με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που περιγράφονται στο αρχείο της πρόσκλησης (κάντε κλικ για να το κατεβάσετε):

icon Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος φοιτητών (Καλοκαίρι 2017) - ΠΑ-ΕΣΠΑ-4-2017 (621.32 kB 2017-03-15 15:14:37)