Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

E-mail Εκτύπωση PDF

closed

Δεν υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η επόμενη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα αφορά το επόμενο ακαδημαϊκό έτος (2017-18) αλλά δεν είμαστε σε θέση να ορίσουμε πότε θα ανακοινωθεί καθώς δεν έχουμε ακόμα λάβει τη σχετική χρηματοδότηση. Παρακολουθήστε τις ανακοινώσεις μας!

Η αμέσως προηγούμενη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αφορούσε την Πρακτική Άσκηση του Καλοκαιριού 2017. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την πρόσκληση για καθαρά ενημερωτικούς λόγους. (Προσοχή! Η πρόσκληση αυτήν δεν ισχύει πλέον!)

Συμπληρωματική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Πρακτική Άσκηση - Καλοκαίρι 2017

Τα Τμήματα:

• Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης
  • Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης
  • Φυσικής

του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Γραφείο Πρακτικής, στο πλαίσιο του νέου Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020, προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους προπτυχιακούς φοιτητές να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα υποβάλλοντας σχετική αίτηση. Ο κύκλος αφορά πρακτικές ασκήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά το δίμηνο Ιούλιος - Αύγουστος (Σεπτέμβριος) 2017. Η συμπληρωματική πρόσκληση αφορά θέσεις που δεν διατέθηκαν στην προηγούμενη πρόσκληση.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές των παραπάνω τμημάτων καλούνται να υποβάλουν αίτηση από Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 στις 10:00π.μ. μέχρι την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 στις 14:00, σύμφωνα με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που περιγράφονται στο αρχείο της πρόσκλησης (δείτε link αμέσως πιο κάτω):

icon Συμπληρωματική Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος φοιτητών (Καλοκαίρι 2017) - ΠΑ-ΕΣΠΑ-4-1-2017 (594.64 kB 2017-06-01 10:58:33)

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Πρακτική Άσκηση - Καλοκαίρι 2017

Τα Τμήματα:

• Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
  • Ιατρικής
  • Ιστορίας και Αρχαιολογίας
  • Μαθηματικών
  • Μηχανικών Επιστήμης Υλικών
  • Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής
  • Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης
  • Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών