Μενού Κλείσιμο

Αγγελίες Πρακτικής Άσκησης

Πρακτική Άσκηση για το Τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας

18/04/2024

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών του Υπουργείου Πολιτισμού προσφέρει 11 θέσεις Πρακτικής Άσκησης για φοιτητές Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Οι θέσεις έχουν δημοσιευτεί στο ΆΤΛΑΣ.

Περισσότερες πληροφορίες: Γεωργακά Βασιλική, τηλ. 210 9238747 (417), vgeorgaka@culture.gr


Πρακτική Άσκηση για το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

02/04/2024

H εταιρεία so·φi·ta*|studio of fabrication ideas textures & architecture [2019] αναζητά φοιτητή/τρια του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με ενδιαφέρον σε ζητήματα αρχιτεκτονικού σχεδιασμού (είτε σε πρώιμο είτε σε τελικό στάδιο επεξεργασίας), στην εξερεύνηση του ΝΟΚ και των λοιπών διατάξεων, στην κατασκευή αρχιτεκτονικών σχεδίων σε 2σδιάστατο και 3σδιάστατο περιβάλλον για την έκδοση οικοδομικών αδειών και το σχεδιασμό εσωτερικών χώρων.

Η θέση έχει δημοσιευτεί στο ΑΤΛΑΣ.

Περισσότερες πληροφορίες: Παπαγιαννοπούλου Ηρώ, collab@so-fi-ta.com


Πρακτική Άσκηση στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στην Αθήνα

20/03/2024

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στην Αθήνα προσφέρει σε φοιτητές του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας μια θέση Πρακτικής Άσκησης μέσω ΕΣΠΑ. Η θέση αφορά το Τμήμα Εξυπηρέτησης Κοινού για το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου.

Η θέση έχει δημοσιευτεί στο ΑΤΛΑΣ.

Περισσότερες πληροφορίες: Χατζημανωλιδάκη Μαρία, 210 7252895, mchatzimanolidaki@goulandris.gr


Πρακτική Άσκηση στο Ελληνικό Στατιστικό Ινστιτούτο

15/03/2024

Το Ελληνικό Στατιστικό Ινστιτούτο (ΕΣΙ) προσφέρει θέση πρακτικής άσκησης για φοιτητές των Τμημάτων Μαθηματικών, Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής, Οικονομικών Επιστημών, Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών.

Καθήκοντα: Υποστήριξη στη δημιουργία ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης του Ελληνικού Στατιστικού Ινστιτούτου ή/και των δικτύων του Ελληνικού Στατιστικού Ινστιτούτου.

Απαραίτητα προσόντα υποψηφίου: Βασικές γνώσεις Η/Υ και δικτύου – Βασική γνώση αγγλικών (επίπεδο Β2)

Η θέση έχει δημοσιευτεί στο ΑΤΛΑΣ.

Περισσότερες πληροφορίες: Μπατσίδης Απόστολος, 2103303909, abatsidis@uoi.gr


Πρακτική Άσκηση διαθέσιμη για όλα τα Τμήματα

22/02/2024

Η εταιρεία Βαρνάς Α. Βασίλειος – Βαρνάς Κ. Βασίλειος Ο.Ε. που εδρεύει στο 7ο χλμ Λάρισας – Κοζάνης (Ε-65), στη Γιάννουλη Λάρισας επιθυμεί να απασχολήσει φοιτητή/τρια για τη θέση της Γραμματειακής Υποστήριξης.

Καθήκοντα: Γραμματειακή Υποστήριξη της Εταιρείας, Ενημέρωση των δεδομένων των καταλόγων οχημάτων της Εταιρείας, Διαχείριση Social Network.

Απαραίτητα Προσόντα: Καλή γνώση διαχείρισης προϊόντων της Microsoft (MS Windows, MS Office), Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας. (B2)

Επιθυμητά Προσόντα: Δίπλωμα Οδήγησης

Η θέση έχει δημοσιευτεί στο ΑΤΛΑΣ.

Περισσότερες πληροφορίες: Βαρνάς Σταμάτης, 2410831444


Πρακτική Άσκηση για το Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας

13/02/2024

Η Ελβετική Αρχαιολογική Σχολή στην Ελλάδα (ESAG/ΕΑΣΕ) διενεργεί σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας ανασκαφή στο ιερό της Αμαρυσίας Αρτέμιδος στην Αμάρυνθο και επιφανειακή έρευνα στην ευρύτερη περιοχή ανάμεσα το ιερό και την πόλη της Ερέτριας. Γι’ αυτό το λόγο επιθυμεί για το διάστημα 01/07/2024 – 31/08/2024 να απασχολήσει 2 φοιτητές/τριες του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας για Πρακτική Άσκηση μέσω ΕΣΠΑ.

Απαιτούμενα προσόντα: 4 εβδομάδες εμπειρία σε αρχαιολογική ανασκαφή ή επιφανειακή έρευνα, γνώσεις στα γαλλικά ή/και στα αγγλικά (πρόκειται για διεθνές ομάδα με φοιτητές / φοιτήτριες ιδιαίτερα από την Ελβετία, Ελλάδα και Γαλλία). Επιφανειακή έρευνα σημαίνει τέσσερεις εβδομάδες περπάτημα στην φύση.

Διατίθεται από πλευρά της ΕΑΣΕ δωρεάν διαμονή στην Ερέτρια οπού αποθηκεύονται τα ευρήματα και στην Αμάρυνθο στην διάρκεια της επιφανειακής έρευνας (γενικά σε διπλά ή τριπλά δωμάτια και ένα μπάνιο ανά 5-6 άτομα, υπάρχει πλυντήριο και wifi), μαζί με την υπόλοιπη διεθνές ομάδα. Δεν διατίθενται γεύματα, αλλά τα διαμερίσματα διαθέτουν κουζίνα. Η ΕΑΣΕ συμπληρώνει την πληρωμή του προγράμματος ΕΣΠΑ ώστε κάθε φοιτητή / φοιτήτρια να λάβει συνολικά 100 € / εβδομάδα.

Τα Σα/Κυ είναι ελεύθερα. Θα πραγματοποιηθούν πιθανόν εκδρομές (όχι υποχρεωτικά) σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της περιοχής κάποια Σα/Κυ. Τα απογεύματα θα γίνουν μαθήματα, ξεναγήσεις και δουλειά στην αρχαιολογική αποθήκη / κοσκίνισμα.

Διαχείριση ευρημάτων ανασκαφής (5 εβδομάδες): Οι φοιτητές / φοιτήτριες βοηθάνε στην καταγραφή των ευρημάτων (κεραμική και μικρά αντικείμενα) στα βιβλία ευρετηρίου, στην εφαρμογή iDig και στην φωτογράφιση και τακτοποίηση των ευρημάτων.

Επιφανειακή έρευνα (4 εβδομάδες): Οι φοιτητές / φοιτήτριες συμμετάσχουν τόσο στην εντατική όσο και στην εκτακτική επιφανειακή έρευνα, αλλά και στο πλύσιμο και στην καταγραφή των ευρημάτων.

Επίσης, ζητείται βοήθεια σε δράσεις με το κοινό, όπως ξεναγήσεις στα ελληνικά την «ημέρα ανοιχτής ανασκαφής» και σε «παιδική ανασκαφή».

Οι θέσεις έχουν αναρτηθεί στο ΑΤΛΑΣ.

Περισσότερες πληροφορίες: Tobias Krapf, tobias.krapf@esag.swiss


12/02/2024

Πρακτική Άσκηση για το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής

H εταιρεία Victus networks (www.victus.gr) υπεύθυνη για το σχεδιασμό, υλοποίηση και διαχείριση των δικτυών κινητής τηλεφωνίας των μετόχων VODAFONE & NOVA επιθυμεί να απασχολήσει 3 φοιτητές του Τμήματος Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τα τμήματα Σχεδιασμού των δικτύων της εταιρείας.

Οι θέσεις έχουν αναρτηθεί στο Σύστημα ΑΤΛΑΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο mail : vpanigiri@victus.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας: κα. Πανηγύρη 6947138587 ή κα. Στεφανίδου 6974104899


01/02/2024

Πρακτική Άσκηση για το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών

Το κατάστημα iRepair Mαρκοπούλου που ειδικεύεται σε υπηρεσίες επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών και κινητών και ενδιαφέρεται για υποψήφιους αντίστοιχων ειδικοτήτων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Amalia@irepair.gr


31/01/2024

Πρακτική Άσκηση για το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής

Η εταιρεία Athex Group-Athens Exchange Group Με έδρα την Αθήνα επιθυμεί να απασχολήσει φοιτητές στο πλαίσιο της Πρακτικής Άσκησης για τις εξής θέσεις:

  1. Database Administrator
  2. Applications Support Intern
  3. Network Engineer Intern
  4. IT Technical Support Intern

Οι θέσεις είναι αναρτημένες στο Σύστημα ΑΤΛΑΣ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο k.volonaki@athexgroup.gr .


07/12/2023

Πρακτική άσκηση στη Λογοθεραπείαs στο ΠΑΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. στην Αττική

Tο  Παιδαγωγικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Μαθησιακών Δυσκολιών ΠΑΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. – Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία σας ενημερώνει ότι δέχεται άτομα για να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στα κέντρα του στην περιοχή της Αττικής, καθώς και αποφοίτους για να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε στο paidagogiko@hotmail.com ή στο 6942214538.


30/11/2023

Πρακτική άσκηση στη Λογοθεραπεία στην Πρέβεζα

Ζητείται φοιτητής για Πρακτική Άκσης Κ.Ε.Π.Ε.Ψ.Υ-Κέντρο Ενταξιακής Προσαρμοσμένης Εκπαίδευσης &. Ψυχικής Υγείας 

Δ/νση: Λ. Ιωαννίνων 6, Πρέβεζα

Τηλ: 2682 181048/ 6943 052 050

Ιστότοπος: www.kepepsy.com

email: kepepsy@gmail.com

Υπεύθυνη ΚΕΠΕΨΥ

Λίνα Σίσκα


Πρακτική άσκηση στο κέντρο Ειδικής Αγωγής στη Βούλα

Από τον Φεβρουάριο του 2022, στο Δήμο Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα στην οδό Καλύμνου 1, Βούλα, έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του το ψυχοπαιδαγωγικό μας κέντρο «Λόγος και Αριθμός» παρέχοντας υπηρεσίες Εργοθεραπείας, Λογοθεραπείας, Ειδικής Διαπαιδαγώγησης, Ψυχοθεραπείας Παίδων και Συμβουλευτικής γονέων.

Το κέντρο δέχεται φοιτητές Λογοθεραπείας για την εκπόνηση της πρακτικής τους άσκησης.

Υπεύθυνη Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου

Ίνα Φερούνι

Κοινωνική Λειτουργός

Τηλ. 2104408008


29/11/2023

Πρακτική άσκηση στη Λογοθεραπεία

Το κέντρο ανάπτυξης παιδιού και εφήβου Ανθίζω αναζητά λογοθεραπευτή/λογοθεραπεύτρια μέσα στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης για 2 – 3 μέρες την εβδομάδα.

Συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη

Το κέντρο μας προσφέρει:

Άριστο εργασιακό περιβάλλον

Προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης

Το κέντρο Ανθίζω βρίσκεται στην Λ. Γαλατσίου 81 στο Γαλάτσι και έχει ως βασικό του στόχο την κάλυψη των αναγκών σε θέματα λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, συμβουλευτικής  γονέων, ψυχολογικής υποστήριξης παιδιών και εφήβων, καθώς και ειδικής διαπαιδαγώγησης.

Οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο kentroanthizo@gmail.com.

Ελένη Γιαννικοπούλου

“Ανθίζω” Κέντρο ανάπτυξης παιδιού & εφήβου 

τηλ. 210 2222280

κιν. 6979 370 515


Πρακτική άσκηση σε φυτώριο

Η επιχείρηση με την επωνυμία Φυτώρια Μάμμος που βρίσκεται στη Τραγάνα Φθιώτιδας , ενδιαφέρεται για φοιτητή για να εξασκήσει την πρακτική του άσκηση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2233092000, 6936987139

Email : evangelia@mammos.gr


Πρακτική άσκηση σε λογιστήριο

Η εταιρεία  ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΝΑΥΡΟΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ με έδρα ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 84 – ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και ΑΦΜ 082004658

με αντικείμενο το εμπόριο και το ηλεκτρονικό εμπόριο (https://www.allabouthouse.gr/) ενδιαφέρεται για κάποιον φοιτητή για πρακτική άσκηση από το τμήμα ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ για το εσωτερικό λογιστήριο της εταιρείας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ:       2651042500 (κ Δημήτρης)

email:    invoice@allabouthouse.gr